Generell informasjon

Fortøyning i bryggeanlegget

Det er viktig at alle fortøyer båten forsvarlig. Det er ikke tillatt med noen form for metall i fortøyningene inn til bryggene. Fortøyningene skal ha strekkavlastning, og større båter skal også ha spring.

Fortøyning

Sikkerhet i havnen

Vrengensundet Marina har fokus på sikkerhet og enklest mulig båthold. Vi har derfor valgt å ha videoovervåking 24 timer i døgnet både på bryggene og på parkeringsplassene. I tillegg har vi adgangskontroll til og fra bryggene.  

Sikkerhet

Beliggenhet

Vrengensundet Marina ligger fantastisk til midt mellom Nøtterøy og Tjøme. Det er gode parkeringsmuligheter og med Kiwi dagligvare som nærmeste nabo er bunkringen enkelt unnagjort. Rett over sundet er det marina til tanking av drivstoff og mulighet for hyggelig uteservering.

Beliggenheten gir deg en unik mulighet til varierte dagsturer i Oslofjordens flotteste skjærgård. Samtidig er dette et godt utgangspunkt for turer nedover norskekysten eller en svipptur over til Sverige.

Bryggeanlegget

Dette er et topp moderne bryggeanlegg. Det er lagt stor vekt på kvalitet i betongbrygger og meget solide utriggere fra Vik Ørsta.

Båtplassene er fra 2,5 til 6 meter bredde og utriggerne er fra 6 til 12 meter lange. Dette gjør av vi kan ta båter fra 10 til 60 fot. Anlegget har strøm og vann tilgjengelig til alle plasser. Det er låst port ut på bryggen og videoovervåkning både på bryggeanlegget og på parkeringen.